Фокачата е любим плосък хляб, традиционен за италианската кухня. Приготвя се от брашно, вода, сол, зехтин и мая, като към готовото тесто се добавят лук, маслини, сушени домати и различни подправки.
Днес © Хулиганката се заема да приготви лесна фокача, която няма нужда от месене. Смесвате, разбърквате и се зареждате с търпение, докато тестото поеме цялото количество зехтин и втаса напълно.
Начина на приготвяне на тази лесна фокача без месене вижте в
кулинарния сайт © Вкуси ме
© Вкуси ме е сайт за любителите на кулинарията, вкусната храна и изисканите напитки! Всеки ден вкусни рецепти, оригинални идеи, любопитно от кухнята, интересни конкурси… Място за хората с вкус – към храната, напитките и живота…