Днес © Хулиганката подрежда продуктите за вкусно месце. Ще си приготвим пилешки пържоли от бут върху канапе от ароматно картофено пюре с чесън. Българска рецепта със силен френски акцент.
Резултатът е зашеметяващ – изискано ястие, което комбинира сочното и нежно месо на пилешкото бутче с кремообразната текстура на пюрето. Идеално е за специални поводи или за да осигурите на семейството си изискано удоволствие от вечерята. И не забравяйте чашата червено вино… за приятна компания, докато готвите.
Как да си приготвите пилешка пържола от бут с чесново пюре
вижте в кулинарния сайт © Вкуси ме
© Вкуси ме е сайт за любителите на кулинарията, вкусната храна и изисканите напитки! Всеки ден вкусни рецепти, оригинални идеи, любопитно от кухнята, интересни конкурси… Място за хората с вкус – към храната, напитките и живота…