Кулинарният феномен „Hell’s Kitchen“ се завръща с гръм и трясък за своя сезон номер 7! От 10 февруари в 20:00 ч. по NOVA кухнята на шеф Виктор Ангелов отново ще се превърне в арена на напрежение, страст и безкомпромисни кулинарни битки. Нови 18 амбициозни претенденти ще влязат в надпревара за голямата награда от 100 000 лева и титлата „любим готвач на България“.
Сред участниците тази година има истински звезди – състезател, спечелил сърцето на една от най-култовите участнички в историята на шоуто, TikTok сензация, която вдъхновява младите да готвят, както и претендент с диплома от престижна френска кулинарна академия, който дори е участвал във филм на Disney.
Завръщане в Кухнята на Ада ще направи и специалният отбор на „Златните“ – девет популярни личности, готови да премерят кулинарни сили под зоркия поглед на шеф Ангелов. Сред първите разкрити участници са бизнесменът и онлайн сензация Даниел Бачорски, риалити звездата Златка Димитрова и комедийният актьор с нестихваща усмивка Даниел Пеев – Дънди.
Този сезон носи мотото „Само един шеф не стига“, защото форматът ще предложи неочакван обрат. Мастъркласовете ще придобият нова роля, която напълно ще промени хода на играта. Опитни кулинари ще трябва да впечатлят не само шеф Ангелов, но и специален гост шеф, за да си осигурят място в състезанието.
Заедно със старта на „Hell’s Kitchen 7“ на 10 февруари се завръща и официалният подкаст „Кухнята след Ада“ с водещ Станислав Иванов – победител от сезон 5 и един от най-успешните млади шеф-готвачи в България. Вторият сезон на дигиталната поредица ще предложи нов формат и ново студио – ресторант, в който Станислав ще посреща участниците и ще разкрива любопитни истории зад кулисите.
Кой ще триумфира в седмия сезон на „Hell’s Kitchen“? Кои готвачи ще спечелят мястото си в кухнята и какви предизвикателства им е подготвил шеф Ангелов? Разберете от 10 февруари в 20:00 ч. само по NOVA!
Европейско кино, фотография и Рей Бредбъри. Трите любими теми на Рада. Обича да пътува, но рядко посещава едно и също място два пъти. Фен е на синия цвят и червеното вино… дори и да не е от глухарчета.