Днес © Хулиганката тръгва на балканска обиколка. Ще си приготвим гибаница – вкусна сърбохърватска баница с няколко добавки над това, с което сме свикнали. Страхотна и ароматна, сочна отвътре и хрупкава отвън.
Гибаницата е символ на традиционната балканска гостоприемност и вкус, който радва както домакините, така и гостите. Тя е идеална за закуска, обяд или вечеря и може да се консумира както топла, така и поизстинала.
Начина на приготвяне на тази уникална гибаница
вижте в кулинарния сайт © Вкуси ме
© Вкуси ме е сайт за любителите на кулинарията, вкусната храна и изисканите напитки! Всеки ден вкусни рецепти, оригинални идеи, любопитно от кухнята, интересни конкурси… Място за хората с вкус – към храната, напитките и живота…