Да, ОК! Ясно е, че всички сме прекалили с храната по празниците, но кой може да откаже порция сочно панирано пиле. С хрупкава коричка и уникален аромат. Вадете бутчетата и да запретваме ръкави.
Готвят се бързо и лесно, като могат да бъдат поднесени както с пюре, така и с варена царевица или свежа салата. Златистата и хрупкава коричка от панировка ги прави перфектен избор за обяд или вечеря.
Измиваме, смесваме, пържим и сме готови.
Начина на приготвяне на тези уникално вкусни панирани пилешки бутчета
вижте в кулинарния сайт © Вкуси ме
© Вкуси ме е сайт за любителите на кулинарията, вкусната храна и изисканите напитки! Всеки ден вкусни рецепти, оригинални идеи, любопитно от кухнята, интересни конкурси… Място за хората с вкус – към храната, напитките и живота…