Хулиганката готви: Торта с вишни по стара рецепта

Спомняте ли си вкуса на бабините торти? На тези, които се топяха в устата и носеха със себе си аромата на детството? Днес © Хулиганката ще ви пренесе назад във…

Вкуси ме Вкуси ме

За небцето

ХУЛИГАНКАТА

Хулиганката готви: Печено прясно сирене по финладски

Когато кажем сирене, веднага в съзнанието ни изникват държави като Франция и Италия. Финландците обаче…

Вкуси ме

Хулиганката готви: Турска крем супа от червена леща

Днес ще преобразим класическата рецепта за леща в страхотен турски вариант. Южните ни съседи са…

Вкуси ме

Хулиганката готви: Плодови бонбони

Цветни, вкусни и лесни – това са плодовите бонбони, които ще приготвим днес. Подходящи са…

Вкуси ме

Хулиганката готви: Спагети с гъби и доматен сос

Има ли някой, който да не е поне малко изкушен от италианската кухня. © Хулиганката…

Вкуси ме

Класически музиканти създадоха култовото заведение „Загребъ“ в Пловдив

Уникално по своята концепция и стил заведение създадоха в Пловдив цигуларката Ралица Райчинова- Даскалова и…

10 чудни мита за кафето

Сутринта е немислима без чаша горещо, ободряващо кафе. Кафето е повече от приятен навик, то…

Амарант – храната на боговете!

Казват, че коренът на думата „амарант” е Мара - славянската богиня на смъртта, дъщеря на…

Коктейли с уау-ефект

Най-голямото и авторитетно събитие в световната барманска индустрия Diageo Reserve World Class се провежда за…

България посрещна световния елит на барманите

На 10 октомври 2015 г. София ще посрещне елита на барманите от цял свят, които…

Най-актуалните тенденции при коктейлите

Лято е, а синонимът на всяко лято е... леден коктейл. От Българската асоциация на барманите…